Data bijeenkomsten

Cursus Borstvoeding & baby’s in 2020 en 2021: de volledige cursus bestaat uit 2 opeenvolgende donderdagavonden.

Aanvang 19:00 uur , einde 20;30 uur. Locatie Doesburg: De Linie 3 b.

Aanvang 19:00 uur , einde 20:30/ 20:45 uur.  Locatie Velp: President Kennedylaan 106

Indien het wegens Corona-regels niet mogelijk is om in een groep bij elkaar te komen wordt de cursus digitaal gegeven. Opgeven is dan nog steeds belangrijk, met melding vanuit welke verloskundige praktijk je komt. Ook na de versoepelingen geef ik af en toe de cursus digitaal, via Zoom, omdat het gebleken is dat dat voor een aantal zwangeren fijner is.

Vervolgens de data voor 2022

2 en 6 juni                                  Digitaal via Zoom

21 en 28 juli                                Velp

25 augustus en 1 september     Doesburg of Zoom

6 en 13 oktober                          Velp

10 en 17 november                   Doesburg of Zoom

8 en 15 december                     Velp

Kosten van de borstvoedingcursus..

De aanstaande moeder betaalt €25,= en de partner €10,= voor de hele cursus van 2 avonden (tenzij de cursus digitaal is, dan betaalt de partner niets)

Maar soms worden de kosten van de zwangere vergoed. De €10,= voor de vergezellende partner moet altijd zelf betaald worden.

Ben je cliënt bij Praktijk Doesburg of een andere praktijk dan betaal je ook zelf €25,= en daar bovenop de €10,= voor de partner als die ook meekomt (graag natuurlijk: twee horen meer dan één)

Ben je cliënt bij Praktijk Velp dan is het anders geregeld. Praktijk Velp betaalt  de €25,= Ook hier moet het tientje voor de partner apart betaald worden.

Sinds de Coronatijd en het vermijden van contact -en dus ook geen contant geld meer- stuur ik een tikkie betaalverzoek, vooraf te voldoen, zodat ik precies weet wie er echt komen.