Data bijeenkomsten

Cursus Borstvoeding & baby’s in 2019  De data voor 2020 zijn binnenkort bij de praktijken in Doesburg en in Velp bekend.

Aanvang 19:00 uur , einde 21:00 uur. Locatie Doesburg: De Linie 3 b.

Aanvang 19:00 uur , einde 21:00 uur.  Locatie Velp: President Kennedylaan 106

7 en 14 november in Doesburg  (er is een maximum aantal zitplaatsen in Doesburg en vol=vol!)

Kosten van de borstvoedingcursus.

De aanstaande moeder betaalt €25,= en de partner €10,= voor de hele cursus van 2 avonden.

Maar vaak worden de kosten van de zwangere vergoed en dat kan op verschillende manieren. De €10,= voor de vergezellende partner moet contant betaald worden.

Het vergoedingen-verhaal is wat ingewikkeld en ook nog aan veranderingen onderhevig. Momenteel is het als volgt geregeld:

Ben je cliënt bij Praktijk Doesburg en ben je ingeschreven voor de kraamzorg bij LiemersCare…… dan betaalt LiemersCare de €25,= zodra je de klaarliggende aanwezigheidslijst hebt ingevuld. Het tientje van de partner moet nog wel apart, contant, betaald worden. Ben je echter ingeschreven bij een andere kraamzorgorganisatie, dan krijg je van mij een factuur voor €25,= , kan je het geld ter plekke overmaken of contant betalen en de factuur achteraf indienen bij de zorgverzekeraar, die vaak een potje heeft voor zwangerschapscursus. Dit afhankelijk van hoe je verzekerd bent: aanvullend of niet. Vraag dit svp na.

Ben je cliënt bij praktijk Velp dan is het anders geregeld. Ben je ingeschreven voor kraamzorg bij LiemersCare dan ligt de aanwezigheidslijst klaar. Het tientje van de partner moet nog wel apart, contant, betaald worden. Ben je ingeschreven bij een andere kraamzorgorganisatie dan betaalt praktijk Velp de €25,=. Ook hier moet het tientje voor de partner apart.