Data bijeenkomsten

Cursus Borstvoeding & baby’s in 2020, de volledige cursus bestaat uit 2 opeenvolgende donderdagavonden.

Aanvang 19:00 uur , einde 21:00 uur. Locatie Doesburg: De Linie 3 b.

Aanvang 19:00 uur , einde 21:00 uur.  Locatie Velp: President Kennedylaan 106

2 en 9 januari 2020 ————-in Velp

30 januari en 6 februari ——-in Doesburg

5 en 12 maart ———————in Velp

16 en 23 april ———————in Doesburg

11 en 18 juni———————- in Velp

30 juli en 6 augustus ———-in Doesburg

24 september en 1 oktober –in Velp

12 en 19 november ————-in Doesburg

Kosten van de borstvoedingcursus.

De aanstaande moeder betaalt €25,= en de partner €10,= voor de hele cursus van 2 avonden.

Maar vaak worden de kosten van de zwangere vergoed en dat kan op verschillende manieren. De €10,= voor de vergezellende partner moet contant betaald worden.

Het vergoedingen-verhaal is wat ingewikkeld en ook nog aan veranderingen onderhevig. Momenteel is het als volgt geregeld:

Ben je cliënt bij Praktijk Doesburg en ben je ingeschreven voor de kraamzorg bij LiemersCare…… dan betaalt LiemersCare de €25,= zodra je de klaarliggende aanwezigheidslijst hebt ingevuld. Het tientje van de partner moet nog wel apart, contant, betaald worden. Ben je echter ingeschreven bij een andere kraamzorgorganisatie, dan krijg je van mij een factuur voor €25,= , kan je het geld ter plekke overmaken of contant betalen en de factuur achteraf indienen bij de zorgverzekeraar, die vaak een potje heeft voor zwangerschapscursus. Dit afhankelijk van hoe je verzekerd bent: aanvullend of niet. Vraag dit svp na.

Ben je cliënt bij praktijk Velp dan is het anders geregeld. Ben je ingeschreven voor kraamzorg bij LiemersCare dan ligt de aanwezigheidslijst klaar. Het tientje van de partner moet nog wel apart, contant, betaald worden. Ben je ingeschreven bij een andere kraamzorgorganisatie dan betaalt praktijk Velp de €25,=. Ook hier moet het tientje voor de partner apart.