Hulp nodig?

Bij het geven van borstvoeding kan je soms wat hulp gebruiken, met name tijdens de eerste paar weken wanneer de ouders en de baby aan elkaar wennen.
Als lactatiekundige heb ik een scala aan informatie en hulpmiddelen tot mijn beschikking om samen met jou een prettige situatie te bereiken.
Dat betekent niet altijd volledig zelf borstvoeding geven – soms is een combinatie van eigen melk, donormelk en kunstvoeding de beste keuze. Dan nog is de basis moedermelk heel belangrijk voor je kindje!

Een goede voorbereiding op het geven van borstvoeding is de cursus “Borstvoeding en Baby’s” die ik elke maand geef, afwisselend in Doesburg en Velp. Daarbij vertel ik o.a. over het hoe & waarom van borstvoeding en wat voor gedrag je kan verwachten van je pasgeborene.

De cursus vindt plaats op 2 opeenvolgende donderdagavonden van 19.00u tot ± 21.00u.
De totale kosten voor de zwangere zijn €25,- en voor de partner €10,-.Kraamzorg Liemers Care vergoedt de kosten voor de zwangere, maar niet voor de partner.

Aanmelden kan telefonisch via 06-40013556 of per e-mail aan info@borstvoedingcentrum.com. Meld bij opgave graag niet alleen je naam, maar ook je adres, telefoonnummer, bij welke kraamorganisatie je ingeschreven staat en of jullie inderdaad samen komen!

Adressen:

Doesburg:
Vroedvrouwenpraktijk Doesburg
De Linie 3b
6982 AZ Doesburg

Velp:
Verloskundigenpraktijk Velp
President Kennedylaan 106
6883 AX Velp